Meer dan 30 jaar schadeherstel

Een begrip in Naarden en omgeving

Familiebedrijf met rijke historie

Het bedrijf ‘Autoschade Gebr. De Zeeuw’ heeft een geschiedenis van meer dan 30 jaar. In die 30 jaar hebben de broers Jacco en Arjen de Zeeuw een succesvol bedrijf opgezet, waarbij kwaliteit en een persoonlijke band met de klant altijd belangrijk is geweest. Ook de nieuwe eigenaren – Sander en Timo van Leeuwen – hebben deze waarden hoog in hun vaandel staan.

Jacco en Arjen de Zeeuw hebben in 30 jaar een goedlopend bedrijf opgebouwd dat een begrip is geworden in de autoschade-branche in het Gooi en omstreken. Na 30 jaar hebben zij het bedrijf verkocht aan de gebroeders Sander en Timo van Leeuwen. Sinds 2 januari 2019 zijn zij de nieuwe eigenaren van het bedrijf.

Voordat zij Autoschade De Zeeuw hebben overgenomen, hebben Sander en Timo 15 jaar werkervaring opgedaan in een schadeherstelbedrijf in Amersfoort, waar hun vader Bram al werkzaam was. Daar hebben zij het vak in de praktijk geleerd en daar hebben zij ook alle benodigde vakdiploma’s gehaald.

Toen Sander en Timo hoorden dat het bedrijf van de broers De Zeeuw te koop stond, konden zij hun droom, een eigen familiebedrijf, in vervulling laten gaan. Zij zijn gaan praten en er was direct een klik. Na de onderhandelingen hebben Sander en Timo een periode in het bedrijf meegelopen om het bedrijf, het personeel en de klanten te leren kennen, zodat de overgang zo geruisloos mogelijk zou verlopen.

Er verandert voorlopig dan ook weinig bij het schadebedrijf. Ze willen bijvoorbeeld ook de naam, Gebr. De Zeeuw, blijven gebruiken. Timo zegt hierover: “De gebroeders De Zeeuw hebben met hart en ziel aan hun onderneming gewerkt en er een succes van gemaakt. We zijn dus in alle opzichten in een gespreid bedje beland. Wij gaan hierop voortbouwen, met als doel om klanten nog meer kwaliteit en service te bieden en de klantenkring verder uit te breiden.”

Timo en Sander van Leeuwen samen met de Gebr. De Zeeuw: “Er was direct een klik”

Sander en Timo werken nu samen met hun vader Bram in het bedrijf. Ieder heeft zijn eigen werkzaamheden binnen zijn eigen afdeling:

  • Timo beheert de technische afdeling. Alle merken en typen auto, zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s, worden behandeld. Timo bekijkt de schades, demonteert de auto en bestelt de onderdelen. 
  • Sander is gespecialiseerd autospuiter. Hij werkt met de modernste technologieën. 
  • Na het spuitwerk, monteert Timo de auto en voert de laatste controle uit. 
  • Vader Bram beheert de receptie en doet de intake-gesprekken. Hij is schade-expert en maakt de calculaties.
  • Moeder Lily is werkzaam op de administratie afdeling.
© 2022, ASN Autoschade Gebr. De Zeeuw, Naarden |
Algemene voorwaarden |
Privacybeleid
website: sbddesign.nl